ZA ODRŽAVANJE STABILNIH ZALIHA: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja sa akcijom prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca na terenu

Lj. P.

30. 08. 2021. u 10:36

RADI održavanja stabilnih zaliha, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da doniraju dragocenu tečnost, a mobilne ekipe će ove nedelje biti širom Vojvodine.

ЗА ОДРЖАВАЊЕ СТАБИЛНИХ ЗАЛИХА: Завод за трансфузију крви Војводине наставља са акцијом прикупљања крви од добровољних давалаца на терену

Foto: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine

U utorak, 31. avgusta, krv će dobrovoljno moći da daju žitelji Vršca, gde će mobilna ekipa biti u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Pančevu će transfuziomobil biti ispred JKP „Grejanje“ od 9 do 12 sati, dok će u centru ovog grada transfuziomobil biti od 14 do 16 časova.

Sutradan, odnosno 1. septembra, mobilne ekipe će biti u Pančevu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Kovi nu u Crvenom krstu od 10 do 13 sati i u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova.

Narednog dana, u četvrtak, 2. septembra, krv će moći da daju žitelji Beočina, a mobilna ekipa će biti u Sportskom centru od 8 do 11 sati, u Kuli u Crvenom krstu od 8 do 12 sati i u Rumi u Kulturnom centru od 8 do 12 sati.

U petak, 3. septembra u Rumi će trabnsfuziomobil biti na parkingu MUP-a od 9 do 12 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će biti u centru grada od 17 do 20 časova.

U subotu, 4. septembra u Novom Sadu će transfuziomobil biti u centru od 17 do 20 časova, a u Zrenjaninu će transfuziomobil biti ispred SC Big od 11 do 14 časova.

U nedelju 5. septembra, transfuziomobil će biti u centru Novog Sada od 17 do 20 časova.

Svi koji žele da dobrovoljbno doniraju krv, mogu to učiniti i u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine (Ulica hajduk Veljka 9a) u Novom Sadu svakog radnog dana od 7 do 14 časova, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)