KORONA U GORNJEM MILANOVCU: U "crvenoj" zoni sedam pacijenata

M. B.

29. 08. 2021. u 11:04

U "CRVENOJ" zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, na njenom Grudnom odeljenju, tokom minula 24 sata preminuo je, nažalost, još jedan pacijent, 88-godišnjak.

КОРОНА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: У црвеној зони седам пацијената

Foto M. Bošnjak

- U toj zoni, prema preseku od jutros, od kovida-19 leči se sedam pacijenata. Kod petoro je potvrđen korona virus, jedan je negativan, jedan čeka rezultate testiranja. U tom periodu, hospitalizovan je jedan pacijent, jedan je upućen na lečenje u Kovid bolnicu u Batajnici – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktor te bolnice.

Od početka marta prošle godine do danas, 29. avgusta 2021. od kovida-19 u Rudničko-takovskom kraju preminule su ukupno 133 osobe.

U celom tom periodu, korona virusom zaražena su ukupno 3.652 lica, od kojih je u aktuelnom avgustovskom, takozvanom četvrtom „talasu“ epidemije obolelo njih 155.

Otkako traje imunizacija protiv kovida-19, u ovom kraju nekim od četiri raspoloživa cepiva vakcinisano je ukupno 16.156 za to zainteresovanih osoba. Od njih, drugu dozu vakcine primilo je 15.479, a treću, takozvanu buster, njih 530.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)