RADOVI NA PUTU: Privremena obustava saobraćaja na delu puta Brusnik – Negotin kod Mokranja

S.M.J.

03. 08. 2021. u 13:52

EKIPE “Štrabaga” DOO, ogranka Preduzeće za puteve Zaječar od 4. do 8. avgusta radiće na sanaciji dela puta drugog B reda broj 398 Brusnik – Negotin. Putari će asfaltirati dva kilometra dugu deonicu od skretanja za selo Mokranje prema Negotinu.

РАДОВИ НА ПУТУ: Привремена обустава саобраћаја на делу пута Брусник – Неготин код Мокрања

Foto: S..M.Jovanović

U periodu od 8 do 13 časova, dok traju radovi, privremeno će biti obustavljen saobraćaj na ovom delu državnog puta drugog B reda broj 398 Brusnik – Negotin, uz propisanu privremenu saobraćajnu signalizaciju. Meštani će za to vreme moći da koriste alternativne putne pravce preko Veljkova i preko Kobišnice, odnosno veze sa državnim putevima drugog A reda 169 i prvog B reda 33.

U opštini Negotin u toku su i radovi na na državnom putu prvog B reda broj 35, deonica Brza Palanka –Negotin. Do 1. septembra ekipe JP “Putevi Srbije” radiće na ovoj deonici na popravci mosta kod Male Kamenice zbog čega se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Do 1. novembra radiće se i na pojačanom održavanju državnog puta prvog B reda broj 35, na deonici Negotin – Zaječar. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a saobraćaj se, takođe odvija jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semafore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić