PREPORUKE ZA KRUŠEVLJANE:Za probleme poziv i mejl

S. BABOVIĆ

02. 08. 2021. u 21:53

BROJ telefona otvoren za pozive građana Kruševca je 037/414-753, a mejl protokol@krusevac.rs.

ПРЕПОРУКЕ ЗА КРУШЕВЉАНЕ:За проблеме позив и мејл

Foto: GU Kruševca

Ovo je predočeno u Gradskoj upravi na sastanku gradonačelnice Jasmine Palurović i Kruševljana koji su se prethodno obraćali za pomoć službama i institucijama u nadležnosti lokalne samouprave.

Na sastanku koji je bio prvi ove vrste od izbijanja epidemije KOVID-19 govorilo se problemima koji se odnose na putnu i komunalnu infrastrukturu, pravno-imovinske odnose i urbanizam,zapošljavanje, socijalnu problematiku i bile su pozvane i inspekcijske službe, predstavnici Direkcije za izgradnju i vodovoda, pravno-imovinske službe GU, Službe mesnih zajednica, policije, Centra za socijalni rad, Nacionalne službe za zapošljavanje.

Stranke su upućivane na dalje postupnje ukoliko su rešenja iziskivla nešto složeniju proceduru.

U Gradskoj upravi preporučuju da se građani i dalje obraćaju za dobijanje informacija pre svega telefonskim i elektronskim putem, kako bi se maksimalno ubrzao rad sa strankama i rešavanje njihovih problema i zahteva.

                
                    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!