ZAVRŠEN TOPLOVOD KROZ ARHEOLOŠKI PARK: Posle mesec dana rekonstrukcije u centru Kruševca

S.BABOVIĆ

30. 07. 2021. u 14:00

RADOVI na distributivnom magistralnom toplovodu koji prolazi kroz arheološki park Lazarev grad u centru Kruševca završeni su posle mesec dana, predočeno je u JKP Gradska toplana.

ЗАВРШЕН ТОПЛОВОД КРОЗ АРХЕОЛОШКИ ПАРК: После месец дана реконструкције у центру Крушевца

Foto: JKP Gradska toplana

Rekonstrukcija je obuhvatila trasu od postojeće toplovodne komore na raskrsnici ulica Stevana Visokog i Miličine ulice do toplovodne komore u krugu arheološkog parka u neposrednoj blizini Strahinjićeve ulice.

 -Stare i dotrajale cevi, zamenjene su novim u dužini od oko 400 metara, prvi put nakon skoro 40 godina-napominje Jovana Dimitrijević,pi-ar JKP Gradska toplana.-Za ovu investiciju iz budžeta preduzeća izdvojeno je čak 7.265.000 dinara,kako bi se poboljšao kvalitet grejanja u naselju Ujedinjene nacije, kao i u ulicama Nova Balšićeva, Cara Lazara, Slikara Milovanovića i Balšićeva ulica, gde se stanari snabdevaju toplotnom energijom sa ovog ditributivnog kraka.

U Toplani najavljuju da će se nastaviti sa sanacijom i rekonstrukcijom toplovodne mreže i priključnih toplovoda,kao i pripremom za predstojeću grejnu sezonu, od 3. avgusta u ulici Ostrva Vida.

 

                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)