ZATVOREN PUT ŠTUBIK - MALAJNICA: Od ponedeljka do petka radovi na ovoj deonici

S. M. J.

18. 07. 2021. u 13:32

ZBOG izvođenja radova na asfaltiranju deonice u dužini od tri kilometra, od ponedeljka 19. jula do petka 23. jula, u vremenu od 7 do 20 časova, lokalni put Štubik - Malajnica biće zatvoren za saobraćaj.

ЗАТВОРЕН ПУТ ШТУБИК - МАЛАЈНИЦА: Од понедељка до петка радови на овој деоници

Foto: Opština Negotin

Radovi na asfaltiranju ove deonice finansiraju se iz lokalnog budžeta. Inače, ove godine je iz opštinske kase za krpljenje i presvlačenje lokalnih puteva i ulica na teritoriji opštine Negotin opredeljeno je 36.192.600 dinara.

U opštini Negotin trenutno se radi i u Kovilovu gde ekipe “Štrabaga”, Preduzeća za puteve Zaječar, asfaltom presvlače dve deonice najprometnijih ulica koje vode ka centru sela, u ukupnoj dužini od 630 metara. Radovi su vredni 3,5 miliona dinara.

U Braćevcu su asfaltom presvučene dve deonice od 420 metara, za šta je iz budžeta izdvojeno 2,5 miliona dinara.

U selu Urovica je nedavno završeno uređenje glavne ulice, poznatije kao Valja Mare, u čiju su rehabilitaciju lokalna samouprava i meštani izdvojili 9,5 miliona dinara. Opština Negotin je za ove namene opredelila 5,6 miliona, a meštani su prikupili skoro 3,9 miliona dinara. Sredstvima iz budžeta alsfaltiran je kilometar puta, a dobrovoljnim prilozima meštana preostalih 700 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)