OBELEŽENA GRADSKA SLAVA: Jagodinci se okupili u čast Svetih apostola Petra i Pavla

Z. Gligorijević

12. 07. 2021. u 15:07

POVODOM gradske slave, Svetog apostola Petra i Pavla, u sabornom hramu koji nosi ime ova dva sveca danas je služena liturgija, a Skupštini grada Jagodine rezan je slavski kolač.

ОБЕЛЕЖЕНА ГРАДСKА СЛАВА: Јагодинци се окупили у част Светих апостола Петра и Павла

FOTO: Z. G.

Sveštenik Milomir Todorović, rekao je da oni koji duhovno rukovode, molitvama daju snagu narodu da istraju u teškom vremenu i da ih savetuju i vode na pravi put.

 - Na ovaj svećani dan moram da kažem da smo u ovoj, teškoj godini borbe protiv korone, uspeli da dovedemo dva nova investitora, nemačkog proizvođača auto-delova „Fišer“ i austrijskog proizvođača elektromotornih pogona za naftne, gasne i vodovodne sisteme, koji će zaposliti nekoliko stotine radnika. Na taj način s stvara bolji životni standard, ali očekujemo i bolji priliv novca u budžet grada, koji je, opet, namenjen našim sugrađanima – rekao je gradonačelnik grada Jagodine Ratko Stevanović.

On je dodao da ne može a da ne pomene da u ovim sušnim danima, za razliku od mnogih gradova u Srbiji, Jagodina nema problema s vodosnabdevanjem i da svojim sugrađanima ne ograničava potrošnju vode, zahvaljući blagovremenog ulaganju lokalne samouprave u sistem za proizvodnju vode.

Direktor Sportskog centra „Jassa“ Zoran Gligorijević, prošlogodišnji kolačar, slavski kolač je predao odborniku Goranu Jeličiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)