RAZVOJ U ZDRAVOJ SREDINI: Zorana Mihajlović na proslavi Dana Loznice (FOTO)

V.Mitrić

16. 06. 2021. u 20:19

PROFESORKA dr Zorana Mihailović, potpredsednica Vlade Srbije, koja je prisustvovala svečanoj akademiji povodom Dana grada Loznica, poručila je Lozničanima i Lozničankama da je stoji ponosna ispred njih, "i što je vezana porodično i familijarno i uz posla koji radi, upravo za Loznicu i Mačvanski okrug dugi niz godina".

РАЗВОЈ У ЗДРАВОЈ СРЕДИНИ: Зорана Михајловић на прослави Дана Лознице (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

- Ponosna sam na sve što smo, predhodnih godina, uradili, ne samo za Loznicu, već za ceo Mačvanski okrug - kazala je Mihailovićeva.

- Ponosna sam na fabriku koju ste otvorili, na renovirana odeljenja Opšte bolnice, ponosna sam na 10 milijardi dinara koliko je Vlada Srbije uložila u rekonstrukciju puteva u Mačvanskom okrugu, na rekonstruisanu prugu Šabac - Loznica, veliki infrastrukturni posao Šapca i Loznice i na skori početak izgradnje novog puta od Loznice do Šapca.

- Želja svih nas, građana Loznice i ljudi u Vladi i Srbije i predsednika Srbije je, po Mihailovićevim rečima je, "da našim građanima bude bolje, da ostaju u zemlji, da ne odlaze iz gradova, iz svojih lepih mesta, da imaju sve uslove da se ovde razvijaju, da mogu da ostanu njihove porodice i da deca naše dece znaju odakle su potekla i da tu imaju svoje domove".

- Ponosni smo što sve što smo radili, činili smo zajedno predsednik Srbije, Vlada Srbije, grad Loznica i okruzi i nikad nijedan projekat, nikad nijednu realizaciju projekta, nismo uradili sami - naglasila je Mihailovićeva, koja se zahvalila Lozničanima na svemu onome što su zajedno činili za progres svog grada i svoje države.

Govoreći o novim investicijama i otvaranjem novih fabrika, ali i rudnika, što je posebno aktuelno potpredsednica Vlade Srbije je precizirala:

Nijedan projekat nećemo započeti, dok se ne budemo svi dogovorili. Kakve god bile mogućnosti ispred nas, to ćemo uraditi onako kako je predložio predsednik Srbije, tako što ćemo, prvo,upoznati građane sa svim informacijama, studijama i analizama, a onda zajedno odlučiti da li je to to, hoćemo li to ili nećemo.

- Poruka i nas iz države i grada Loznica je da postoji budućnost za sve nas, postoji budućnost za unuke naše, a ta budućnost jeste u našem zajedničkom radu i razvoju. Učinićemo sve da svi projekti koji budu rađeni, budu na dobro, a to dobro znači je da se razvijamo u zdravoj životnoj sredini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona