U BOLNICI SAMO JEDAN PACIJENT: U Svilajncu nema pozitivnih na korona virus

Z. GLIGORIJEVIĆ

14. 06. 2021. u 11:52

U SVILAJNAČKOJ već nekoliko dana nema pozitivnih na Kovid -19, pa ni u poslednja 24 časa, tokom kojih je testirano 11 pacijenata.

У БОЛНИЦИ САМО ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ: У Свилајнцу нема позитивних на корона вирус

Foto: Z. Gligorijević

Od početka epidemije, proglašene 16, marta, registrovano je 1.889 pacijenta, izlečeno je 1.820, u kućnoj izolaciji je 8 osoba, a na bolničkom lečenju samo jedan pacijent. Preminulo je 60 osoba.

Raduje podatak da je sve manje pacijenata koji dolaze na pregled. U prijemno-trijažnoj ambuanti Doma zdravlja juče je pregledano 8 Svilajnčana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu