STUDIJE U SRBIJI ZA NAJBOLJE: Saradnja ekonomskih fakulteta u Beogradu i Banjaluci

B.B.

08. 06. 2021. u 10:49

DVA najbolja studenta prve godine osnovnih studija Ekonomskog fakulteta u Banjaluci, moći će da nastave studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Privilegija koju stiču je nastavak studija u okviru međunarodnih programa "Economics and finance" i "Business and management" koji se realizuje prema programu Univerziteta u Londonu (LSE).

СТУДИЈЕ У СРБИЈИ ЗА НАЈБОЉЕ: Сарадња економских факултета у Београду и Бањалуци

Foto: Novosti

Sporazum o saradnji dve visokoškolske ustanove, u Banjaluci su potisali dekani prof. dr Branislav Boričić i prof. dr Milenko Krajišnik. U razgovoru su analizirani dosadašnji rezultati saradnje i dogovorene smernice za blisku saradnju u narednom periodu.

-Diplomu Londonske škole ekonomije do sada je steklo 30 studenata prve generacije - istakao je prof. Boričić. - Školovanje je u Beogradu, a svi studenti ostaju u Srbiji i nakon završenog školovanja. Na ovaj način omogućava se skroman doprinos sprečavanju masovnog odlaska naših najboljih studenata u inostranstvo.
Ekonomski fakultet u Banjaluci i Ekonomski fakultet u Podgorici partneri su u okviru "EKOF Talent Pooling" programa, koji ima za cilj da najboljim kandidatima iz regiona pruži mogućnost, da na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu studiraju po renomiranom međunarodnom programu, na engleskom jeziku.-

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)