ZA VIKEND BOGAT REPERTOAR: Evo koja ostvarenja možete da pogledate u Vranju

J. S.

04. 06. 2021. u 15:56

NA repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u Vranju večeras od 20 sati je monodrama ,,Made in Hollywood’’, Dragana Bože Marjanovića.

ЗА ВИКЕНД БОГАТ РЕПЕРТОАР: Ево која остварења можете да погледате у Врању

Foto: J. Stojković

U nedelju, u već ustaljenom terminu od 12 sati, na programu je dečja predstava ,,Čarobnjak iz Oza’’, dok je u utorak, 8. juna, od 20 sati komad ,,Ženski razgovori’’.

Što se tiče bioskopskog repertoara zaljubljenici u sedmu umetnost moći će da pogledaju dva filma. U subotu, 5. juna, u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce je animirana komedija ,,Kruds - Novo doba’’ u 3D formatu. Film nominovan za Oskara je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja i predstavlja vanvremenski  podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Žena koja obećava’’, ovogodišnji dobitnik Oskara za najbolji originalni scenario. Naime, za glavnu junakinju Kesi, svi su govorili da je mlada žena koja obećava dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onako kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj divlje uzbudljivoj priči. Karte za pozorišni i bioskopski repertoar mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije