SRPSKI TENISER DONEO ODLUKU: Lajović propušta Olimpijske igre

Novosti online

23. 05. 2021. u 16:49

MNOGI sportisti teže da u pravoj formi budu kada počnu Olimpijske igre, jer je to najvažniji događaj ovog leta. Ipak, u Tokiju neće biti srpskog tenisera Dušana Lajovića.

СРПСКИ ТЕНИСЕР ДОНЕО ОДЛУКУ: Лајовић пропушта Олимпијске игре

FOTO: M. Vukadinović

Duci je ovu vest saopštio pre početka učešća na "Belgrejd openu" na kome želi da prekine seriju poraza.

- Preskačem Olimpijske igre, u ovom trenuku nisam ni siguran da li se igra. S obzirom na situaciju mislim da je bolji plan ostati u Evropi u tom trenutku - rekao je Lajović na konferenciji za novinare.

Trenutno 40. teniser sveta ne igra dobro, nalazi se u seriji od šest vezanih poraza, od kojih je pet na šljaci - njegovoj omiljenoj podlozi.

- Iskreno, u ovom trenutku svaki žreb mi je težak zbog serije od pet poraza. Došao je takav period, teško je ostati disciplinovan i nastaviti da radiš, jer se porazi nižu na mojoj omiljenoj podlozi. Ovo je najlošiji početak sezone na šljaci za mene. Nadam se da ću da se vratim u dobru formu. Ulazim bez očekivanja u meč, očekujem da se borim i da ne razmišljam o porazima. Dobro sam trenirao, tu deluje sve dobro, ali meč je druga stvar. Prethodnih nekoliko dana imam dobar stav na treninzima i nadam se da će mi to dati samopouzdanje. Iskreno, mislim da bi u normalnim uslovima ovo bi bio dobar žreb, ali sad nije tako - poručio je Lajović.

Lajović će u prvom kolu ATP turnira u Beogradu igrati protiv Litvanca Ričardasa Berankisa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili