ĐOKOVIĆ NE MOŽE BEZ BOSANSKIH PIRAMIDA: Pogledajte kako je Semir dočekao Novaka, Jelenu i decu, dan posle Vaskrsa (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 16:43

NOVAK Đoković je ovog ponedeljka u prepodnevnim časovima po treći put posetio piramide u Visokom, ali je ovog puta sa njim bila i porodica.

ЂОКОВИЋ НЕ МОЖЕ БЕЗ БОСАНСКИХ ПИРАМИДА:  Погледајте како је Семир дочекао Новака, Јелену и децу, дан после Васкрса (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najbolji teniser sveta je u Visoko stigao sa suprugom Jelenom, ali i decom Stefanom i Tarom.

Dočekao ga je, kao i u prethodnim navratima, dr Semir Osmanagić sa suprugom. On je osnivač fondacije „Arheološki park – Bosanska piramida Sunca“.

Prošli put, Đoković je rekao da se u Arheološkom parku Ravne 2 oseća preporođeno, te da tu puni energiju za naredne sportske izazove. On je u Sarajevo stigao uoči nastavka teniske sezone, a pre svega za turnir Rolan Garos.

„Treba reći i to da je ranije najavio da planira dolazak u BiH. Đokoviću je ovo treći dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je preboleo koronavirus, a drugi put došao je u oktobru prošle godine sa suprugom, i to nakon poraza u finalu Roland Garosa od Rafaela Nadala“, podseća portal Klix.ba.

Semir Osmanagić je najavio dolazak Novaka tokom turnira Serbia Open, na kom je Novak stigao do polufinala.

Onda je odustao od Madrida, rešio je da obiđe Rtanj i sa porodicom proslavi Vaskrs, posle čega je krenuo u Sarajevo.

„Doći će kad nađe slobodno vreme u svom bogatom programu. Pitanje je koje će još sve turnire igrati, pored onih najvećih. Obećao je dolazak i ove godine, očekujem da ćemo i sa Jelenom raditi neke zajedničke stvari. Kao što znate, oni su posvećeni deci i kroz svoju Fondaciju, njegova supruga voli da razmišlja o metodama koje su najbolje prilikom odgoja dece. Zato smo dogovorili da organizuje jednu lepu školu u našem parku Ravne 2 u Visokom“, rekao je pre nekoliko dana Osmanagić, a Novak nije dugo čekao na odluku da krene opet u Visoko, iako je postojala opcija da dođe u avgustu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)