NOLE ME RAZBIO KAO BUBANJ: Endi Rodik se prisetio Igara u Londonu kad ga je Đoković odučio od tenisa

Novosti online

06. 04. 2021. u 13:41

NEKADAŠNjI broj jedan svetskog tenisa Endi Rodik okačio je patike o klin 2012. godine samo nekoliko dana posle 30. rođendana, posle Otvorenog prvensta SAD.

НОЛЕ МЕ РАЗБИО КАО БУБАЊ: Енди Родик се присетио Игара у Лондону кад га је Ђоковић одучио од тениса

EPA/EFE

- Na Igrama u Londonu nisam bio nosilac i u drugom kolu sam naleteo na Noleta. Osvojio sam dva od tri turnira pred Igre i osećao sam da imam šanse da podsetim na stare dane jer se igralo na Vimbldonu gde sam imao uspeha i ranije. U tom trenutku imao sam i dobar skor sa Đokovićem - seća se Rodik, koji je jedan od retkih tenisera sa pozitivnim skorom protiv našeg asa (5:4).

Ali, stvari se nisu odvijale dobro na terenu po trostrukog finalistu Vimbldona - Nole mu je prepustio samo tri gema (6:1, 6:2).

- Polupao me je kao bubanj! Osećao sam se kao dete na terenu, na travi sam uzeo samo tri gema! Servirao sam prosečno, što nikada nije pametno protiv Novaka, ali kad sam izlazio s terena, razmišljao sam kako nisam igrao loše, on je jednostavno bio bolji.

Amerikanac ističe da ga je to nateralo da dublje promisli o svojoj karijeri.

- Počeo sam da razmišljam o tome kako igra postaje malo drugačija od one na koju sam ja navikao, kao i da su momci s vrha sa druge planete. To je bio momenat koji mi je otvorio oči - zaključuje Rodik.

(Tenisvrld)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!