OGLASIO SE DŽUMHUR NAKON INCIDENTA: Nisam diskvalifikovan, sam sam otišao!

Novosti online

15. 03. 2021. u 19:10

Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine, imao je incident sa sudijom u Akapulku nakon čega je diskvalifikovan, ali sam igrač tvrdi da to nije slučaj, već da je sam napustio teren.

ОГЛАСИО СЕ ЏУМХУР НАКОН ИНЦИДЕНТА: Нисам дисквалификован, сам сам отишао!

FOTO: N. Paraušić

On takođe negira da je pretio arbitru da će ga ubiti.

- Dragi mediji ako već prenosite vesti onda se bar potrudite da te vesti budu tačne. Damir Džumhur nije diskvalifikovan. Damir Džumhur je svojevoljno napustio teren, zbog ponašanja i odluka glavnog sudije koje nisu bile objektivne ni koretkne. Još jedan jako bitna stvar koja može da se pročita na portalima je da sam pretio nekoga da ubijem? Da li ste vi ljudi svesni šta to uopšte znači i otkud vam to uopšte? Otkud ta zloba da se takve stvari pričaju uopšte? Od medija se očekuje da objektivno, korektno i istinito prenose informacije, a ovog puta je to izostalo - napisao je Džumhur.

On se na kraju pokajao što je emotivnije reagovao na odluke sudije.

- Na kraju izvinjavam se mojoj porodici, mojim najbližima i naravno onika koji me podržavaju što sam se ovako emotivno poneo, i što nisam pokazao jačinu, što sam još jednom pokazao da ovakve stvari mogu da utiču na mene da pokažem svoju lošiju i slabiju stranu - kazao je je Džumhur.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)