DVOSTRUKA OSVAJAČICA AO ispala nakon što joj je pozlilo: Menjajte pravila!

Novosti online

09. 02. 2021. u 12:43

Dvostruka osvajačica Australijan opena (2012, 2013) Viktorijja Azarenka eliminisana je već na startu novog turnira u Melburnu.

ДВОСТРУКА ОСВАЈАЧИЦА АО испала након што јој је позлило: Мењајте правила!

FOTO: EPA

Beloruskinja je ispala posle kontroverznog poraza od Džeskike Pegule sa 7:5, 6:4.

U drugom setu, pri vođstvu suparnice 4:2, Azarenka je servirala as za 40:0 i onda klonula.

Jedva se odvukla do hlada i tamo se borila za vazduh, a sudija je pozvao lekare.

Azarenka je izgubila nakon uzimanja medicinskog tajm-auta i odlaska u svlačionicu.

Na konferenciji za medije nakon poraza ovako je odgovorila na pitanje ima li zdravstvenih problema.

"Ne znam zašto ispitujete o zdravlju igrača. Sve će to izaći na internetu, pa će ljudi suditi po tome. Stvarno ne razumem zašto je uopšte pravilo da morate izneti medicinski razlog kad ste bolesni ili povređeni. Mislim da bi to trebalo da se promenii, osim ako sami igrači žele da govore o tome. Čak i zakonski lekari ne smeju da otkrivaju nikakve informacije o stanju pacijenta, pa zašto onda mi teniserke moramo da govorimo o našem stanju? Pravila bi trebalo da se menjaju", rekla je ljuta Azarenka.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)