OBJAVLJENA JE SATNICA: Nema nam spavanja, evo kada Novak izlazi na teren

Novosti online

09. 02. 2021. u 09:15

OBJAVLjENA je satnica za mečeve koji će se sutra igrati na Australijan openu.

ОБЈАВЉЕНА ЈЕ САТНИЦА: Нема нам спавања, ево када Новак излази на терен

FOTO: AP/Tanjug

Novak Đoković će protiv Tifoa izaći treći na programu Njegov meč neće početi pre četiri izjutra. Pre njih igraće Bjanka Andresku i Sje Su-Vej i Nina Stojanović i Serena Vilijams 

Izašla je satnica za sutrašnje mečeve na teniskom Australijan Opena. Novak Đoković igraće u sredu na Rod Lejver areni, a na terenu se neće naći pre četiri ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Duel Đoković - Tijafo treći na programu, a pre njih će na teren "Rod Lejver arene" još Bjanka Andresku i Sje Su-Vej, odnosno Nina Stojanović i Serena Vilijams.

Srbi željno isčekuju da vide i meč Stojanovićševe i Serene Vilijams i tako se uvere kakve su mogućnosti najbolje sprske igračice.

Tokom noći nas očekuju i dueli Dušana Lajovića i Aleksandera Bublika, odnosno Miomira Kecmanovića i Adrijana Manarina. 

Obojica igraju na terenu broj 8. Biće to mečevi koji će Srbi sa lakoćom moći da prate budući da su to polsednja dva meča na tom terenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave