KOJA JE ANINA OMILJENA KNJIGA? Prelepa Srpkinja je prosto obožava (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2021. u 19:35

NAKON što je sa suprugom Bastijanom proslavila Novu godinu i Božić po oba kalendara, Ana Ivanović posvetila se čitanju knjiga.

КОЈА ЈЕ АНИНА ОМИЉЕНА КЊИГА?  Прелепа Српкиња је просто обожава (ФОТО)

Foto Instagram/anaivanovic

Nekada najbolja teniserka sveta je aktivna na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu podelila sa pratiocima koja joj je omiljena knjiga i šta trenutno čita.

- Mnogi od vas su želeli da znaju koje su mi omiljene knjige. Evo jedne od onih koju rado preporučujem: „Stvorite novo ja - Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi” (originalni naziv: Breaking the Habit of Being Yourself) od autora dr Džoa Dispence. Prosto je obožavam. Ako ste je čitali, javite mi da li je i vama prijala - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Brojni fanovi su pohvalili njen izbor, a neki nisu propustili priliku da prokomentarišu Anin izgled, naravno sve u superlativima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost