FRANCUZ NASTAVLJA DA ŠOKIRA IZJAVAMA: Kirjos izgubi meč, pa popije tri piva u svlačionici

Novosti online

21. 12. 2020. u 17:44

FRANCUSKI teniser Benoa Per smatra da su kontroverzni teniseri poput Fabija Fonjinija i Nika Kirjosa dobri za beli sport.

ФРАНЦУЗ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА ИЗЈАВАМА: Кирјос изгуби меч, па попије три пива у свлачионици

Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Per, koji bi se takođe mogao svrstati u tu grupu, ističe da je Kirjos opušten i iskren momak.

- Meni se dopada njihova ludost. Kada je Kirjos igrao sa Oangom na US openu 2019. godine, tribine na jednom od manjihnterena bile su pune. Mi kritikujemo njegovo ponašanje i kažemo da on vređa sve, da se ne trudi i da ne želi da igra, ali na kraju krajeva će ga svi gledati. Ljudi znaju da će se nešto dogoditi, njegovi mečevi uvek su šou - kaže Per i dodaje;

- Sećam se jednog dana prošle godine na Vimbldonu, ušao sam u svlačionicu, a Kirjos tek što je izgubio od Nadala u drugom kolu. Jedva da je izašao sa terena, a video sam ga kako poručuje tri piva i sručuje ih u sebe. Onda je otišao na konferenciju za medije. Ništa strašno! Nik je dobar momak, iskren, nije previše zabrinut i zarađuje dobre novce. Australijski mediji ga rastrgnu, a on ostane iste. Nije ga briga.

U dosadašnjem toku karijeri 25-godišnji Kirjos od turnira je zaradio više od osam i po miliona dolara – osvojio je šest titula, bio i 13. na svetu, a na Gren slem turnirima je dvaput igrao u četvrtfinalu (Vimbldom 2014. i Australijan open 2015).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima