TIP ANALIZIRA DVA DERBIJA:„Bukmejkeri“ uz Katalonce

Đ. S.

24. 10. 2020. u 10:00

NA programu 182. Klasiko između Barselone i Reala (SUBOTA, 16.00)

ТИП АНАЛИЗИРА ДВА ДЕРБИЈА:„Букмејкери“ уз Каталонце

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Jedan od najvećih fudbalskih ugođaja, ponovo je na programu ovog vikenda. Barselona i Real Madrid će na „Kamp Nou“ stadionu u subotu (16.00) odigrati 182. El klasiko u La Ligi i ispisati novo poglavlje u diskutabilno najvećem rivalstvu modernog fudbala. 

Bez obzira na to što više to nije sinonim za okršaj Lea Mesija i Ronalda, ove dve ekipe su prepune zvezda koje mogu da prirede vrhunsku fudbalsku predstavu. Statistika i trenutna forma retko kada igraju ulogu u okršajima dva španska velikana i teško da postoji informacija koja može da olakša tipovanje ovog duela. Kao i u svakoj velikoj utakmici presudiće individualna inspiracija, greške pojedinaca i trenutno nadahnuće.

Međutim, bitno je napomenuti da su obe ekipe izgubile prvenstvene duele prošle nedelje, Barsa od Hetafea, Real od Kadiza. I utisak je da ove sezone ni jedni ni drugi nisu toliki bauci kao u nekim ranijim godinama. Barselona zbog dobro poznatih problema sa Mesijem i kompozicijom defanzivne linije, još je letos ostali bez Luisa Suareza. Na drugoj strani, Madriđane je mučila forma golgetera, i deluje da Zidan osim Benzeme nema pravog pojedinca koji će poneti teret. Pa ni Luka Jović, naš napadač koji je preživeo "seču" na „Santjago Bernabeu“ stadionu, ali i dalje priliku dobija na kašičicu. U svakom slučaju, domaći teren neće mnogo značiti zbog dobro poznatih problema sa virusom korona, ali su bukmejkeri svakako blagu prednost dali timu iz srca Katalonije. 

KVOTE

Barselona - Real Madrid

1    2.20    X   3.70     2    3.20

  •  JUNAJTED - ČELSI U DERBIJU PREMIJER LIGE (SUBOTA, 18.30)

Lampard ne zna sa Oleom

Preko 200 utrošenih miliona evra, i šest novih igrača, na početku sezone nisu doneli mir u redovima Čelsija, a pred derbi sa Mančester junajtedom u Premijer ligi (subota, 18.30), muči ih i  činjenica da se Ole Gunar Solskjer za sada pokazao kao protiv-otrov za fudbal Frenka Lamparda. U sudarima dva nekada velika igrača, a sada trenera Premijerligaša, Solskjer je sa "đavolima" tri puta slavio, dok je Lamaprdu pripalo poslednje radovanje u polufinalu FA kupa.

U prilog Junajtedu, govori i činjenica da će Čelsi ugostiti osokoljen pobedom nad PSŽ u Ligi šampiona, dok će "plavcima" u mislima svakako biti i prosuto mleko iz prošlog kola protiv Sautemptona (vodili 3:2 sve do 93.), kao i neubedljiv remi sa Seviljom (0:0).

Lampardove nevolje se posebno ogledaju u defanzivnom delu tima, čija su kolena klecala grešila i protiv slabijih timova, dok je posebno neubedljiv bio golman Kepa Arizabalaga, čiji su kiksevi postali skoro pa svakodnevnicam, a Junajted svakako ima personal da to iskoristi. 

KVOTE

Mančester j. - Čelsi

1   2.50    X   3.60    2    2.80



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna