NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIPA: Ren gorak Remsu

Novosti online

03. 10. 2020. u 12:00

FUDBALERI širom sveta prognoziraju ishode utakmica ovog vikenda

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Рен горак Ремсу

Foto EPA

* STEFAN MITROVIĆ (Strazbur, Francuska 1)

REN – REMS 1

- Rems je skroz potonuo posle ispuštanja dva gola prednosti na gostovanju Monaku u uvodnom kolu. Izgubio je naredna četiri meča, a očekujem i peti poraz, jer na terenu lidera Rena ni bolji timovi nisu odoleli.

* DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

BARSELONA – SEVILJA 1

- Sevilja, za razliku od prošle sezone, igra znatno brže i agresivnije. Ipak, mislim da joj je suviše rano došao derbi sa Barselonom. Domaćin sigurno neće ispustiti priliku da udari novu „recku“.

* IVAN KECOJEVIĆ (Albasete, Španija 2)

MAJORKA – TENERIFE 1

- Tenerife su na svom terenu poražene od Mirandesa, a da stvar bude lošija, dva bitna igrača zaradila su isključenje. Treba podsetiti i da je pred početak prvenstva ekipu napustio najbolji napadač iz prošle sezone. Ovako oslabljene Tenerife teško mogu da izbegnu poraz od Majorke.

* ŽARKO UDOVIČIĆ (Lehija, Poljska)

VARTA – LEGIJA 2

Pjast – Leh 0-2

- Legija je izgubila derbi od Gornjika, što je navijače navelo da upravu pritisne do te mere da smeni trenera. Zbog nastupa na međunarodnoj sceni, prvoligaš iz Varšave je uspeo da odloži meč prošlog kola. Verujem da je pauzu iskoristio da se stabilizuje, kako bi se vratio pobedama već na gostovanju Varti.

* IVAN MILADINOVIĆ (Soči, Rusija)

LOKOMOTIVA M. - HIMKI 1

- Fudbaleri Lokomotive, osokoljeni trijumfom iz gradskog okršaja sa CSKA, bodovima bi trebalo da su znatno bliži od Himkija. Gosti su u sezoni prvu pobedu ostvarili tek u prošlom kolu protiv Dinama. Međutim, daleko od toga da su blistali, i pružili neku naznaku da bi mogli da sruše još jednog velikana iz prestonice.

* DRAGAN ČIČA novinar “Sport kluba” (Turska 1)

BAŠAKŠEHIR – GECTEPE 1

- Verujem da je kucnuo čas da Bašakšehir osvoji prve bodove u ovoj sezoni. Nešto je trulo u toj ekipi, koja je prošlosezonskim osvajanjem šampionskog pehara dostigla svoj limit. Ipak, i pored toga što gotovo sigurno neće odbraniti krunu, u utakmici sa Gectepeom mora doći do pobede.

* MILOŠ JOKSIĆ trener na Tajlandu

PORT MTI – MUANGTONG 1

- Muangtong je u nekoliko prethodnih godina pokušao da povrati slavu stečenu osvojanjem titule 2015. godine. Kasu su ispraznili česti promašaji u proceni pojačanja, pa je ove sezone daleko od svog nivoa. Verujem da će i kvota na pobedu Port MTI kladioničarima biti primamljiva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)