ORGANIZATORI ROLAN GAROSA NA UDARU ĐOKOVIĆA: Šta će vam krov ako ga ne koristite!?

Novosti online

03. 10. 2020. u 22:29

NAKON meča 3. kola Rolan Garosa Novak Đoković dao je medijima objašnjenje zašto je bio besan tokom drugog seta.

ОРГАНИЗАТОРИ РОЛАН ГАРОСА НА УДАРУ ЂОКОВИЋА: Шта ће вам кров ако га не користите!?

FOTO: EPA

Savladao je Novak Kolumbijca Galana sa 6:0, 6:3, 6:2, ali malo nedostajalo da sudije budu krivci za povredu Novakovog rivala.

Novak je još u prvom setu tražio da se pokrije teren kada je počela da pada kiša, odbijen je, a onda je u 2. setu opasno proklizao Galan.

Tada je Novak gestikulacijom pokazao sudijama da bi bilo krajnje vreme da se pokrije teren, tek tada je to i učinjeno.

- Govorio sam sa supervizorom uoči meča, pošto sam video kako je nebo izgledalo i kako je pala prva kap kiše dok idemo na teren, pitao sam, "Zašto ne bismo zatvorili krov odmah i igrali tako ceo meč"?

Glavni sudija i supervizor su mislili da ima uslova za igru. Razumem kada nemate krov. Ali ovo je baš razlog zašto su krov i izgradili, zašto da ga ne iskoriste - zapitao se Novak.

Nastavio je Novak u sličnom maniru.

- U ovakvim situacijama i uslovima, krov je koristan. Zbog ovog smo izgubili vreme i to je uticalo na meč. Osetio sam da je to loša odluka, prema mom mišljenju, da se ne zatvori krov odmah.

Uz njega je kao TV komentator bio i Tim Henman.

- Nije trebalo da Đoković mora da kaže sudiji da je klizavo i opasno. Mislim da su definitivno prekasno prekinuli igru. Nije ovo dobro ni za tenis ni za turnir.

(Telegraf.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?