NEDOSTAJU MU STARA VREMENA: Đoković podelio video iz Australije od pre nekoliko godina (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 11:15

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ove sedmice pauzira i ne učestvuje ni na jednom turniru, a pošto je protekle sedmice poražen u polufinalu Monte Karla od Kaspera Ruda iz Norveške.

НЕДОСТАЈУ МУ СТАРА ВРЕМЕНА: Ђоковић поделио видео из Аустралије од пре неколико година (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je očigledno odlučio da se maksimalno odmori i pripremi za naredne izazove na šljaci, od kojih je najveći naravno onaj na Rolan Garosu krajem maja i početkom juna meseca.

Srpski teniser Novak Đoković na Instagramu je podelio jednu uspomenu od pre nekoliko godina sa Australijan opena kada je u parku boravio sa jednim od najpoznatijih "fristajl" tenisera na čitavoj planeti Stefanom Bojićem.

Naime, oni su u jednom parku tokom 2021. godine rešili da naprave vratolomije sa reketom i lopticom, a Đoković je pokazao veliko umeće, mada se ranije nikada nije oprobao u toj disciplini.

- Bili smo u javnom parku i imali smo malu sesiju, a mnogi prolaznici nisu bili sigurni da li je to zapravo Novak i zbog čega bi on u tom trenutku uopšte bio u parku. Niko nam nije smetao, svi su bili jako ljubazni, sve dok neko nije trebalo da snimi naše vratolomije. Đoković je zatražio jednom od prolaznika da nas snimi i možete da zamislite šok svih koji idu na Australijan open u tom momentu. Zahvaljujući jednom od njih, snimili smo našu sesiju. Posle toga je momak otrčao da gleda pravi tenis (smeh), tako da smo snimili samo jedan video - napisao je Bojić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Bojic (@stef_bojic)

Upravo taj snimak je Nole podelio na svom storiju i pokazao da mu je ova uspomena i dalje draga.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave