"ĐOKOVIĆ ČUPA LINIJE ZA SRBIJU": Da je Englez, pored Bakingemske palate sagradili bi jednu za njega

Novosti online

04. 04. 2024. u 08:57

NE stišava se bura posle raskida saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Hrvat je otišao iz tabora srpskog tenisera, ali i dalje punim ustima priča o najboljem svih vremena.

ЂОКОВИЋ ЧУПА ЛИНИЈЕ ЗА СРБИЈУ: Да је Енглез, поред Бакингемске палате саградили би једну за њега

Foto: Profimedia

Nekadašnji osvajač Vimbldona pričao je za "Sportklub" o mnogim temama, raskidu saradnje, odnosu sa Novakom, ali posebno zanimljiv je deo gde govori o Đokoviću kad igra za Srbiju. 

- On kada igra za svoju zemlju, to je takav ponos, to je takvo davanje... Novak se daje ne sto posto, nego 5.700 posto. Tako i u Australiji na Junajted kupu. Nije to neko baš bitno takmičenje, ali on bi da čupa linije. To su stvari koje njega motivišu ekstremno i zato ga je Dejvis kup toliko pogodio. Padne ti život, padne ti motivacija, misliš se – ko će opet sve iznova - ispričao je Ivanišević za "Sport klub".

FOTO: Profimedia

 

Hrvatski stručnjak je dodao da se Nole kojim slučajem rodio kao Englez, Francuz ili Amerikanac, vrlo izvesno bi ga odavno proglasili najboljim svih vremena, odnosno GOAT-om.

- I on je to izjavio nedavno, da to ima veze s time odakle je. I niko me ne može razuveriti. Da je Englez, pored Bakingemske palate sagradili bi mu još jednu samo za njega. Ima veze odakle si, mi iz ovih krajeva – i vi i mi – moraš da napraviš nešto puta dva ili tri puta više da bi bio priznat, to tako ide jednostavno. I slava i sve, moraš triput bolje da udariš forhend da bi to bilo priznato. Gluposti. I uvek će mu nešto naći, ali tad i tad nisi uradio to i to. Pre je bilo da su brojke važne, sada više nisu važne, već nešto drugo. On je za mene najveći, po brojkama, po tenisu, po svemu. I, ako gledamo veliku trojku, drugačiji su tipovi igrača i drugačija je energija. Za mene je Novak bio najveći svih vremena i pre nego što sam mu postao trener - naglasio je Ivanišević.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)