KONORS O NAREDNOM NOVAKOVOM TRENERU: Legendarni Amerikanac ima zanimljiv predlog za Đokovića

Novosti online

30. 03. 2024. u 15:08

NOVAK Đoković je iznenadio sve ljubitelje tenisa odlukom da se rastane sa Goranom Ivaniševićem. Sada se licitira ko bi mogao da bude novi trener srpskog asa. Zanimljiv predlog dao je legendarni Džimi Konors.

КОНОРС О НАРЕДНОМ НОВАКОВОМ ТРЕНЕРУ: Легендарни Американац има занимљив предлог за Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Bivši prvi reket sveta je u svom podkastu "Prednost Konors", koji vodi sa sinom Bretom prokomentarisao odluku da Nole prestane da radi sa Hrvatom.

- Da, za par očiju, možda. Dobro je stvari nekad prodrmati. ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate, "vreme je da se otarasite trenera!" Vi ste sa nekim, putujete zajedno iz nedelje u nedelju i jedete i provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete sve i vidite šta ide iz toga. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao - rekao je Konors.

Istakao je i da je normalno da u nekom trenutku dođe do zasićenja.

- I onda, dođe neko drugi, vidi nešto drugo, jer da budemo jasni, radite sa najboljim igračem svih vremena. Promene i sugestije koje donosite su minimalne. Ljudi sa tribina i mnogi koji misle da poznaju tenis to stvarno ne vide.

Konors je imao zanimljiv predlog ko bi mogao da bude novi Đokovićem trener.

- Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel Kolins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega - zaključio je u šaljivom tonu čuveni američki teniser.

Podsetimo, naredni turnir na kome bi Novak Đoković trebalo da igra je Monte Karlo (7. - 14. april).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave