IAKO JE U PENZIJI, NE ODMARA: Federer razmišlja da opet zaigra

Novosti online

09. 03. 2024. u 11:37

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je za koga misli da će osvojiti ovogodišnji Indijan Vels.

ИАКО ЈЕ У ПЕНЗИЈИ, НЕ ОДМАРА: Федерер размишља да опет заигра

Foto: Profimedia

Rodžer Federer se trenutno nalazi u San Francusku gde radi na promociji Lejver Kupa za 2025. godinu, ali ne krije da prati sva teniska dešavanja tako i predstojeći masters u Indijan Velsa. Da ima svog favorita, to sigurno.

- Mislim da je Đoković veliki favorit. Koliko znam Siner nije izgubio još od Australijan opena. Ali da se Alkaraz takođe vraća u igru, to je sigurno kao i da je branilac titule ovde, po nekom mom mišljenju pobednik će biti jedan od ova tri momka. Nažalost, Nadal se povukao - rekao je Federer.

Rodžer je takođe uživa u životu nakon penzionisanja, ali razmišlja da snj posveti i nekom novom sportu, poput padela i piklbolu.

- U Evropi imamo puno padela, igrao sam ga samo dva puta, a i piklbol, samo sam ga video. Nikada nisam igrao piklbol, verovali ili ne. Čuo sam da je veoma popularan, brzo raste, pa ću možda morati da počnem da igram, ko zna - rekao je kroz osmeh Federer.

Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!