TENISKI ŠOK! Sedmi igrač sveta dobio jezive pretnje smrću

Novosti online

04. 03. 2024. u 08:56

Holger Rune je izgubio od Kaspera Ruda u polufinalu Akapulka, a potom je dobio jezive pretnje smrću na društvenim mrežama.

ТЕНИСКИ ШОК! Седми играч света добио језиве претње смрћу

FOTO: Tanjug/AP

Njegova majka Aneke podelila je sa čitavim svetom užasnu poruku koja je stigla Holgeru, a u kojoj mu se preti ubistvom. Zapravo, neimenovani fanatik zapretio je Holgeru Runeu da će mu zariti nož u vrat, a zatim odrubiti glavu!

- Ti je**ni k***in sine. Čekam te. Uloviću te, ubosti te nožem u vrat i odseći tvoju glupu glavu. Biće to na svim vestima. Biće to lekcija za sve. Dolazim po tebe, umrećeš od tupog noža - stajalo je u poruci.

Nakon što je objavila tu poruku, Aneke Rune je ostavila svoju.

- Ako neko poznaje ovog idiota ili imejl adresu s koje je poruka došla, molim vas da mu kažete da je pretnja smrću protivzakonita. Možda će se suočiti s teškom kaznom za ovo.

Holger Rune je trenutno sedmi teniser planete, a najbolji rezultat u karijeri mu je četvrta pozicija. Igrao je četvrtfinala na Rolan Garosu (dva puta) i Vimbldonu, osvojio je masters u Parizu 2022. godine gde je u meču za titulu bio uspešniji od Novaka Đokovića, a igrao je i finala u Monte Karlu i Rimu. 

BONUS VIDEO: Nesportsko ponašanje britanskih navijača nakon pobede Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!