MA KAKVA PENZIJA! Endi Mari ne razmišlja da okači reket o klin

Tanjug

31. 01. 2024. u 11:00

BRITANSKI teniser Endi Mari izjavio je da nema nameru da završi igračku karijeru, iako od početka godine nije ostvario nijednu pobedu, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

МА КАКВА ПЕНЗИЈА! Енди Мари не размишља да окачи рекет о клин

Foto AP

Mari (36) je poslednju pobedu ostvario u oktobru na ATP turniru u Bazelu protiv Janika Hanfmana.

Britanski teniser je ove godine na tri meča doživeo tri poraza. On je početkom godine u prvom kolu ATP turnira u Brizbejnu poražen od Grigora Dimitrova 4:6, 7:5, 6:2, a potom je eliminisan u prvom kolu Australijan opena od Tomasa Martina Ečeverija 6:4, 6:2, 6:2.

Mari je pre dva dana u prvom kolu turnira u Monpeljeu poražen od Benoe Pera 2:6, 7:6 (7:5), 6:3.

"Kaljanje moje zaostavštine? Trenutno sam u užasnom trenutku, to priznajem. Većina ljudi bi odustala u mojoj situaciji do sada. Ali ja nisam kao većina i moj um radi drugačije. Neću odustati. Nastaviću da se borim i da radim na stvaranju igre za koju znam da sam sposoban", napisao je Mari na društvenoj mreži Iks (X).

Britanski mediji podsećaju da je Mari pre nekoliko nedelja u Melburnu izjavio da postoji "definitivna mogućnost" da je igrao na svom poslednjem Australijan openu.

Mari je u karijeri osvojio 46 titula, a od toga tri grend slem trofeja. On je trenutno 49. teniser sveta, a na prvom mestu ATP liste proveo je 41 nedelju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)