OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ! Emotivna objava najboljeg na svetu za kraj godine

Novosti online

14. 12. 2023. u 10:12

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, obratio se na društvenim mrežama porukom u kojoj je sumirao jednu od najuspešnijih godina u svojoj karijeri.

ОГЛАСИО СЕ НОВАК ЂОКОВИЋ! Емотивна објава најбољег на свету за крај године

Foto: AP

Sedam trofeja, tri grend slema, osma sezona sa prvim mestom na kraju godine, sve je to postigao Novak Đoković, najbolji teniser planete. Sezonu iz snova imao je srpski as, a pred početak priprema za novu, uputio je emotivnu poruku.

- Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj - poručio je Novak.

Istakao je prvi reket sveta da je ove godine imao mnogo trenutaka u kojima je bio radostan, ali kao poseban izdvojio je doček ispred Skupštine sa košarkašima i basketašima.

- Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024. godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo - poručio je najveći teniser svih vremena.

Đoković će se za novu sezonu pripremati u Dubaiju zajedno sa Hamadom Međedovićem, mladim srpskim teniserom. Potom će 27. decembra igrati revijalni meč sa Karlosom Alkrazom u Rijadu, a zatim ga od 31. decembra očekuje Junajted kup u Pertu.

Od 14. januara Novak će igrati na Australijan openu, gde će pokušati da stigne do 11. titule u karijeri.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja