BRITANKA OPET NA TERENU: Radukanu se vraća takmičenjima na turniru u Oklandu

Novosti online

07. 12. 2023. u 11:15

Britanska teniserka Ema Radukanu vratiće se takmičenjima u januaru na turniru u Oklandu. Šampionka Ju-Es opena iz 2021. godine nije igrala od aprila i pala je na 296. mesto na VTA listi posle tri operacije.

БРИТАНКА ОПЕТ НА ТЕРЕНУ: Радукану се враћа такмичењима на турниру у Окланду

EPA/EFE

Za učešće na novozelandskom turniru, koji se održava od 1. do 7. januara, Radukanu je dobila specijalnu pozivnicu organizatora, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Takođe, najavljeno je i učešće Amerikanke Koko Gof i Dankinje Karoline Voznjacki.

Radukanu je ove godine odigrala samo devet mečeva, a u maju je operisala obe ruke i levi skočni zglob. Bolovi u kostima blizu ručnih zglobova su je mučili od kraja prošle godine.

Pošto je povređena više od šest meseci, Radukanu ima pravo da koristi zaštićeni renking 103. mesta na VTA listi koje je zauzimala po završetku turnira u Madridu, poslednjem na kome je učestvovala.

Ona zbog toga ne može direktno da se plasira na Australijan open, već će morati da igra kvalifikacije ili da čeka da joj organizatori ponude specijalnu pozivnicu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)