ŠTA MU SE DESILO? Navijači u neverici kada su videli Rafaela Nadala (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2023. u 09:48

RAFAELA Nadala smo poslednji put na terenu videli početkom godine u Melburnu, posle toga je napravio veliku pauzu zbog povrede i operacije kuka. Ali već nekoliko meseci trenira i priprema se za start naredne sezone i Brizbejn koji će biti njegov prvi turnir posle 12 meseci.

ШТА МУ СЕ ДЕСИЛО? Навијачи у неверици када су видели Рафаела Надала (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Navijači jedva čekaju da ga vide u elementu, mada su ostali bez teksta kada su na društvenim mrežama videli njegovu najnoviju fotografiju. Bili su u šoku, kažu da je Rafa ostario, izgubio kosu... 

"Pa on je kao starac, šta mu se desilo"? - jedna je od poruka navijača na društvenim mrežama.

I sam Nadal je otkrio da ne očekuje previše od sebe po povratku na teren.

"Nadam se da ću imati sposobnost da ne zahtevam od sebe ono što sam zahtevao tokom čitave svoje karijere. Verujem da sam u drugačijem trenutku, u drugačijoj situaciji i na neistraženom terenu. Trenutno se nadam da ću moći da ne tražim maksimum, da prihvatim da će stvari biti vrlo teške na početku i da sebi dam potrebno vreme i oprostim sebi ako stvari krenu naopako na početku, što je vrlo velika mogućnost", rekao je Nadal.

Turnir u Brizbejnu biće odigran od 31. decembra ove do sedmog januara naredne godine.

"Svestan sam da možda postoji ne tako daleka budućnost u kojoj se stvari mogu promeniti, i pokušaću da zadržim svoj entuzijazam, svoj radni duh i verujem da će moje telo moći da odgovori izazovima", zaključio je Nadal.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)