"SREĆAN SAM ŠTO IDEM STOPAMA NOVAKA ĐOKOVIĆA": Hamad Međedović posle najveće titule u karijeri

Novosti online

02. 12. 2023. u 20:55

SRPSKI teniser Hamad Međedović najbolji je mladi igrač na planeti pošto je u finalu "NekstGen" turnira u Džedi pobedio Artura Fisa 3:4(6), 4:1, 4:2, 3:4(9), 4:1. Nije 20-godišnjak iz Novog Pazara mogao da sakrije radost i oduševljenje posle velike titule.

СРЕЋАН САМ ШТО ИДЕМ СТОПАМА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Хамад Међедовић после највеће титуле у каријери

Screenshot / TennisTV

On je najpre analizirao meč i istakao da je bio dosta stegnut nakon što je izgubio četvrti set.

- Bilo je jako teško, pokušao sam da se vratim posle četvrtog seta. Promenio sam odeću, u četvrtom setu sam bio loš, nisam igrao dobro, bio sam stegnut. Ipak srećom oporavio sam se, uspeo da povratim mirnoću i osvojim turnir - rekao je Međedović.

Potom je govorio i o Novaku Đokoviću i istakao koliko on znači svima u Srbiji.

- Zaista je sjajno, mnogo znači svima u Srbiji to što je Novak osvojio Završni masters, ja sam osvojio ovaj "NekstGen", srećan sam da bar na neki način idem njegovim stopama. Ovo je zaista poseban osećaj, i dalje ne mogu da verujem. Diže mi mnogo samopouzdanja za narednu sezonu, Fis je sa razlogom sada u Top 40 - zaključio je 110. igrač planete.

Podsetimo, Hamad je ovom titulom ušao u odbrano društvo, jer su do trofeja na ovom turniru stizali Hjeon Čung, Stefanos Cicipas, Janik Siner, Karlos Alkaraz i Brendon Nakašima.

BONUS VIDEO: Zvižduci Novaku i rasprava sa sudijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene