NAVIJAČI STIGLI U MALAGU: Srbija će imati veliku podršku protiv Italije, a Đoković će imati posebnog gosta na tribinama (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2023. u 11:42

Reprezentativci Srbije igraće protiv Italije u polufinalu Dejvis kupa, a u Malagu su došli i naši navijači kako bi im pružili podršku, a jedan od njih je i predsednik teniskog kluba Čačak, gde je Đoković pre skoro 20 godina stigao do titule.

НАВИЈАЧИ СТИГЛИ У МАЛАГУ: Србија ће имати велику подршку против Италије, а Ђоковић ће имати посебног госта на трибинама (ФОТО)

Foto: N.Rašić

Navijači su pristigli sa svih strana sveta kako bi podržali Đokovića i momke u borbi za finale Dejvis kupa.

Neša Puzić predsednik TK Čačak pričao je za Novosti.

- Nole je igrao 2004. Prvi fjučers južniji od Beograda. Ja sam to organizovao, Nole je osvojio pre toga juniorsko prvenstvo sa Troickim i Čonkićem u Italiji, pa je došao ovde. Osvojio je Čačak, pa je posle toga išao u Rumuniju i Holandiju, sve nakon toga je istorija - rekao je predsednik TK Čačak.

Prvi reket sveta će doći u Čačak na proslavu 20 godine turnira.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori