"NE ŽELIM DA BUDEM ĐOKOVIĆ": Rune izgubio od Novaka, pa demantovao Srbina

Novosti online

13. 11. 2023. u 07:00

STRAŠAN meč odigrali su Novak Đoković i Holger Rune. Srbin je slavio, pa je posle meča izjavio da je igranje protiv Danca kao dao igra protiv svog ogledala.

НЕ ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ ЂОКОВИЋ: Руне изгубио од Новака, па демантовао Србина

FOTO: Tanjug/AP

Rune se sa tim nije složio, pa je demantovao najboljeg tenisera, koji je smatrao da je Danac sličan njemu.

Deseti teniser sveta prihvata komplimente, ali ne želi da bude kao Novak.

"Ne. Naravno, prihvatam kompliment, ali ne verujem u to. Dobro je da te porede sa njim, on je jedan od najboljih tenisera na svetu. Fizički, osećao sam se dobro. Igrali smo tri sata i osećam to, ali verujem da je i kod njega tako. Bio je spreman da nastavi, ali do toga nije došlo. Ja sam pokušao da rasporedim svoju energiju na najbolji mogući način. Pokušao sam da je ne koristim nepotrebno, da ostanem smiren i igram tenis kako želim", rekao je Rune koji je poražen u duelu sa prvim reketom sveta na startu Završnog mastersa u Torinu.

Đoković je posle više od tri sata igre slavio u tri seta.

"Bio je to dobar meč. Obojica smo odlično počeli dobro na servisu. Uspeo sam da napravim brejk rano, ali mi je ubrzo uzvratio. U prvom setu smo bili izjednačeni. Mislim da sam imao šansu u drugom setu da dođem do 3:0, ali nisam. Uspeo je da se vrati, neizvestan set. Uspeo sam da uzmem drugi i unesem neizvesnost. Još jedna sjajna bitka sa Novakom", istakao je Rune i dodao:

"Imali smo sjajne mečeve. Nažalost, nisam uspeo da pobedim danas. Tako je kako je. Moram da idem napred, zadržim ono sa čime sam zadovoljan i popravim ono sa čime nisam. Mislim da je ovaj meč bio na višem nivou nego onaj u Parizu. Ponosan sam na to. Rezultat je sličan, Novak je sjajan igrač."

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)