"NE BIH ULAZIO U RAZLOGE PRESTANKA SARADNJE!" Novak Đoković obelodanio - stručni štab ostao bez dva važna imena

Novosti online

01. 11. 2023. u 23:05

NOVAK Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Parizu, a posle meča je saopštio da je došlo vreme za rastanak sa dvoje ljudi iz stručnog štaba.

НЕ БИХ УЛАЗИО У РАЗЛОГЕ ПРЕСТАНКА САРАДЊЕ! Новак Ђоковић обелоданио - стручни штаб остао без два важна имена

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Edoardo Ataldi i Elena Kapelaro više neće biti deo Noletovog tima. Oni su bili njegovi agenti i sa njim su slavili osvajanje svake grend slem titule osim prve koju je osvojio 2008. godine.

- Ostajemo prijatelji, ali smo profesionalno odlučili da idemo različitim putevima. Ulazim u novo poglavlje van terena. Tranzicija nije laka, ali idem napred - rekao je Đoković i dodao:

- Biće potrebni meseci da se uspostavi novi sistem, ali napredujemo. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje – odlučili smo se za različite puteve - zaključio je srpski as.

Podsetimo, Đoković je u drugom kolu pobedio Tomasa Ečeverija, a poznato je i kad igra meč treće runde.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije