NOVAK BEZ ODMORA: Posle singla, odmah i dubl

Nema odmora za Novaka Đokovića. Žreb je hteo da odmah danas, posle prvog meča singla, ponovo istrči na teren, ovoga puta u dublu, zajedno s Miomirom Kecmanovićem, u drugom kolu parova. Protivnici će im biti treći nosioci, Indijac Rohan Bopana i Australijanac Metju Ebden, pa će to biti ozbiljna provera za naše tenisere.

НОВАК БЕЗ ОДМОРА: После сингла, одмах и дубл

Screenshot / TennisTV

Za razliku od mečeva singla koje Novak, naravno, igra na centralnom terenu, ovaj će biti odigran na sporednom, s manje publike, ali će, svaka stolica u gledalištu biti popunjena.

U najavi turnira Đoković je istakao da će nastupiti u paru sa Miomirom Kecmanovićem da bi se što bolje pripremili za predstojeći Dejvis kup, sa željom da reprezentacija Srbije osvoji ovo takmičenje.

- Dejvis kup je takmičenje u kome predstavljamo svoju zemlju i svi smo veoma uzbuđeni i motivisani – poručio je Novak.

Koliko prisna i prijateljska atmosfera vlada među našim treniserima, pokazuje i to što je Novak, u najavi turnira, kada je ugledao Kecmanovića, uzviknuo:

- Gde si partneru, legendo!

Kecmanović će se sada u Parizu posvetiti samo dublu, pošto je ispao još u prvom kolu, baš protiv Ečeverija, današnjeg Novakovog protivnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini