KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Bivši trener Novaka Đokovića sada uči velikog Srbinovog rivala

Novosti online

16. 10. 2023. u 12:23

Boris Beker opet želi da zaradi na Novaku Đokoviću. Ovaj put to neće biti direktno preko Noletovog platnog spiska, kao kada mu je bio trener, već tako što će pretendentu na Srbinovo prvo mesto ATP liste "prodati" sve ono što je naučio u radu sa našim asom.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА: Бивши тренер Новака Ђоковића сада учи великог Србиновог ривала

FOTO: AP

Nemac je posle izlaska iz zatvora rešio da ponovo radi kao trener, a prema najavama iz teniskih krugova, pulen bi mogao da mu bude trenutno šesti teniser sveta Holger Rune. Naime, mladi Danac nema trenera otkako je raskinuo saradnju sa Patrikom Muratogluom, a kola koja su mu krenula nizbrdo i pre toga, eliminacijom u četvrtfinalu Vimbldona, još se nisu zaustavila.

On je pobedio na samo jednom meču na narednih osam turnira, a debakl se desio u Šangaju kada ga je za 69 minuta sa terena počistio Brendon Nakašima i prepustio mu samo dva gema.

FOTO: Tanjug/AP

 

Upravo bi Beker mogao da bude taj koji će trgnuti Runea. Njih dvojica već su trenirali zajedno u Monte Karlu prošle nedelje, ali zvanična saradnja nije obelodanjena. Kada je u pitanju Bekerovo trenersko iskustvo, ono je sticano samo sa Đokovićem. Nole i on su od 2014. do 2016. godine osvojili zajedno 25 titula, od toga šest grend slemova i 14 mastersa.

Međutim, kada se rastao sa Srbinom život mu se raspao. Najpre je bio optužen za proneveru novca, pa je proglasio bankrot kako ne bi imali od čega da mu naplate uzeto, a onda je odležao osam meseci u zavoru zbog krivičnih dela u vezi sa utajom poreza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024