VEST KOJU SU SVI ČEKALI: Nadal otkrio - Evo kada se Rafa vraća na teren...

Novosti online

12. 09. 2023. u 11:42

Rafael Nadal bi mogao da se vrati na teren početkom naredne godine na Australijan openu, izjavio je stric španskog tenisera Toni Nadal.

ВЕСТ КОЈУ СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Надал открио - Ево када се Рафа враћа на терен...

FOTO: AP

Rafael Nadal je van terena od januara, pošto je povredio mišić leve noge na Australijan openu, koji je kasnije osvojio po 10. put Novak Đoković.

Španac je poslednji meč odigrao 18. januara u drugom kolu Australijan opena, kada je posle tri seta poražen od američkog igrača Makenzija Makdonalda.

- Rafa je dobro, oporavlja se. Oporavak ide po planu i za sada nema nikakvih problema. Rafa trenira na terenima svoje akademije na Majorki i čeka početak naredne sezone. Ukoliko sve bude kako smo planirali i ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, on bi trebalo da se vrati na teren na Australijan openu 2024. godine. To je njegova želja, istakao je Toni Nadal, prenosi sajt Eldesmarke.

Rafael Nadal je u karijeri osvojio 22 grend slem titule, a ranije je najavio da bi zbog niza teških povreda naredne godine mogao da završi igračku karijeru.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)