"ODAVNO JE TREBALO DA PRESTANE SA TENISOM": Otac Novaka Đokovića najavio kraj karijere najvećeg svih vremena

Novosti online

26. 07. 2023. u 12:14

Novak Đoković je odustao od mastersa u Torontu, što je naznaka da želi maksimalno spreman da dočeka Ju-Es open koji počinje krajem avgusta, a čije poslednje izdanje je srpski teniser propustio zbog statusa nevakcinisanosti protiv koronavirusa.

ОДАВНО ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ПРЕСТАНЕ СА ТЕНИСОМ: Отац Новака Ђоковића најавио крај каријере највећег свих времена

Foto: N.Paraušić

U Njujorku će Nole napasti rekord Margaret Kort od 24 grend slem titule u singlu, a sledeće godine će pokušati da ostvari nedosanjani san o osvajanju olimpijskog zlata za Srbiju.

Još ga, dakle, dosta ciljeva čeka, a njegov otac Srđan Đoković bi voleo da Novak brzo potom završi karijeru.

- Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako... Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana... Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je on maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac - rekao je Srđan Đoković u dokumentarcu "Sportala".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)