"PRVU ČAŠICU ALKOHOLA SA NOVAKOM SAM POPIO": Bivši Đokovićev cimer otkrio neverovatnu priču

Novosti online

24. 07. 2023. u 12:14

Rumunski teniski trener Kosmin Georgesku bio je cimer sa Novakom Đokovićem na akademiji Nikole Pilića u Nemačkoj, pa je u razgovoru za "Prosport" izneo mnoštvo zanimljivih priča o srpskom asu.

ПРВУ ЧАШИЦУ АЛКОХОЛА СА НОВАКОМ САМ ПОПИО: Бивши Ђоковићев цимер открио невероватну причу

Tanjug/AP

Rumun, koji je bio veliki prijatelj sa Srbinom, otkriva da je Đoković imao i onu "drugu stranu", te da nije sa svim polaznicima Pilićeve akademije bio u dobrim odnosima.

- Sve je krenulo naopako kada je stigao Letonac Ernests Gulbis. Bili su potpuno različiti karakteri, on i Đoković. Nisi mogao da ih skloniš sa terena ni posle šest-sedam sati treninga, ali po svemu ostalom su bili potpuno drugačiji. Često su bili u sukobu. Lomili su rekete, svađali se i stalno su se tukli. Obojica su bili jako ambiciozni i ponosni, pa su se svađe često rešavale fizičkim obračunom - otkriva Georgesku, a prenosi "Informer".

Rumunski teniski trener otkriva da je prvi put probao alkohol baš u društvu i na nagovor nešto starijeg Novaka Đokovića, koji ga je smatrao svojim prijateljem.

- Prvi put sam ušao u kafić sa Đokovićem. Prvu čašicu alkohola sam popio sa njim. Nole je bio malo stariji i zreliji od mene. On me je odveo u kafić i ponudio mi čašicu uz reči "Za mog dobrog prijatelja iz Rumunije"! To je bio moj prvi susret sa alkoholom i zahvalan sam Đokoviću za te trenutke - priseća se nekadašnja nada rumunskog tenisa.

Georgesku sada radi kao trener mlađih kategorija u rodnoj Rumuniji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)