SENZACIJA SA VIMBLDONA PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Engleski teniser okrivio glavnog sudiju sa meča Novaka i Sinera

Novosti online

15. 07. 2023. u 13:20

Novak Đoković pobedio je Janika Sinera 3:0 u polufinala Vimbldona i zakazao finale sa Karlosom Alkarazom, a meč je obeležila čudna odluka glavnog sudije.

СЕНЗАЦИЈА СА ВИМБЛДОНА ПОДРЖАО ЂОКОВИЋА: Енглески тенисер окривио главног судију са меча Новака и Синера

FOTO: Tanjug/AP

Naime, pri jednom poenu Đokovića sudija je pozvao '' "hindrans'' tačnije ometanje protivnika, pošto je Novak nešto uzviknuo u jednom momentu meča.

Lijam Bordi, senzacija ovogodišnjeg Vimbldona je to prokomentarisao na svom Tviter nalogu i stao u odbranu srpskog tenisera.

- Nadam se da će se Novak zadržati ovde. To je bio užasan poziv "hindransa". Ne kažem da to nije bila smetnja, ali nikad nisam video da neko dobija tu opomenu zbog gunđanja, pogotovo jer svaki teniser to uradi makar jednom na terenu - napisao je Lijam na svom Tviter nalogu, te je ubrzo dodao.

 

- Znam to kao igrač. To produženo gunđanje i čudno tempirano se dešava non stop! Nikad ih ne zovu. Čudno vreme da se zauzme stav na izduženo gunđanje? A onda kršenje vremena... Šta se dođavola dešava - dodao je Broudi, nakon što je doživeo "napad" od korisnika.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana