NEVEROVATNO: Šest puta je dobio Novaka Đokovića, sad opet treba da igra s njim - a ovo je rekao pred meč sa Srbinom!

Novosti online

06. 07. 2023. u 15:51

NOVAK Đoković je saznao suparnika u trećem kolu Vimbldona, a taj meč dobio je nesvakidašnju najavu.

НЕВЕРОВАТНО: Шест пута је добио Новака Ђоковића, сад опет треба да игра с њим - а ово је рекао пред меч са Србином!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, naredni Noletov rival je Stan Vavrinka, ranije poznat kao Stanislas pre nego što je promenio ime. Švajcarac je, podsetimo, pobedio Argentinca Tomasa Ečeverija sa 6:3, 4:6, 6:4, 6:2 i prvi put od 2015, kada je dospeo do četvrtfinala, uspeo je da na Vimbldonu dogura do treće runde.

Iako mu je, kako to Novak ume da kaže, "Vavrinka dvaput uzeo grend slem titulu" (a švajcarski teniser je ukupno čak šest puta u karijeri osetio slast pobede nad Đokovićem), sada su stvari prilično drugačije.

Stan Vavrinka je, naime, dugo kuburio s povredama, bilo je pitanje i da li će nastavljati karijeru i više nije "onaj stari", iako ne odustaje.

Trenutno je 88. na ATP listi, na kojoj je imao i ogromne uspone i velike padove, baš kao što je uz velike pobede nad Noletom doživljavao od njega i brojne poraze. Njih čak 20.

A, interesantno, nikada dosad nisu igrali na travi.

- Uživaću u tom duelu... osim ako me ne "ubije"! - uz osmeh je rekao Vavrinka, dodajući: - Novak je neverovatan šampion. Drago mi je što sam dobrio priliku da s njim igram na travi pre nego što završim karijeru. Biće to veliki izazov, a ja ću svakako morati da igram na vrlo visokom nivou, rekao je ovaj 38-godišnjak.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!