''PRETHODNE DVE NEDELJE ĆE ME UČINITI JAČOM'' Beloruska zvezda nakon ispadanja sa Rolan Garosa

Novosti online

09. 06. 2023. u 12:24 >> 12:28

Beloruska teniserka Arina Sabalenka izjavila je nakon ispadanja sa Rolan Garosa da je iscrpljena i da se nada da će je poraz učiniti jačom, prenosi Sportklub.

ПРЕТХОДНЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ ЋЕ МЕ УЧИНИТИ ЈАЧОМ Белоруска звезда након испадања са Ролан Гароса

Tanjug/AP

Češka teniserka Karolina Muhova plasirala se u finale Rolan Garosa pošto je pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku 2:1 (7:6, 6:7, 7:5) posle tri sata i 17 minuta igre.

- Trenutno sam stvarno iscrpljena, ali mislim da je to samo zato što sam izgubila meč. I normalno je da se osećam iscrpljeno posle dve nedelje neprekidnog tenisa na šljaci. Ovo je moj najbolji rezultat ovde. Trudim se da ostanem pozitivna uprkos svemu, želim da zadržim pozitivan pogled na ovaj turnir. Bile su ovo dve sjajne nedelje, emotivno izazovne, ali prošla sam kroz to i mislim da će me učiniti jačom - istakla je Sabalenka.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega