ĐOKOVIĆ POŽELEO NADALU BRZ OPORAVAK: Najlepše želje najljućem rivalu

Imao je Novak u Parizu lepe reči za svog najvećeg rivala Rafaela Nadala koji se baš za rođendan javio iz bolnice s porukom da je operisan.

ЂОКОВИЋ ПОЖЕЛЕО НАДАЛУ БРЗ ОПОРАВАК: Најлепше жеље најљућем ривалу

Tanjug/AP

- Imao sam jednu operaciju u karijeri na laktu i znam koliko je teško vratiti se. To je jedna od onih stvari kroz koje ne želi da prođe nijedan sportista. Njemu se to dogodilo nekoliko puta u karijeri. Ne znam koja je težina i priroda njegove povrede, ali ako je dospeo na operacioni sto, znači da nije bilo drugog rešenja – prokomentarisao je Nole.

Novak je poručio da se iskreno nada da će Nadalov proces rehabilitacije proći dobro i da će igrati sledeće sezone.

- On je toliko važan za našu igru na terenu i van njega, jedna od najvećih legendi tenisa u istoriji igre. Želimo da vidimo zdravog Rafu, kako igra za ono što je najavio u prošloj sezoni – istakao je Novak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije