NATALIJA NIJE USPELA: Srpkinja poražena u prvom kolu kvalifikacija Rolan Garosa

Natalija Stevanović (214. VTA) nije u utorak uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija na Rolan Garosu. Bolja od nje bila je Amerikanka Tejlor Tauzend, trenutno 108. igračice sveta, koja je svojevremeno bila 61. na VTA listi, rezultatom 7:6 (1), 6:2.

НАТАЛИЈА НИЈЕ УСПЕЛА: Српкиња поражена у првом колу квалификација Ролан Гароса

Foto: Goran Čvorović

Odlično je počela Natalija, napravila rani brejk i tu prednost čuvala sve do 5:3. Servirala je za set, ali je dozvolila protivnici da je stigne, i prestigne. Tajbrek je u potpunosti pripao Amerikanki – Stevanovićeva je osvojila samo jedan poen, i to prvi, na servis protivnice. U drugom setu više nije imala snage za preokret.

Kasnije tokom dana, Olga Danilović (104. VTA, 27. nosilac) igraće protiv  Hiter Votson, iz Velike Britanije, 178. igračica na listi.

Foto: Goran Čvorović

Natalija Stevanović

Foto: Goran Čvorović

Autogram

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)