PREOKRET! Novak Đoković neočekivano promenio plan pred Rolan Garos

Novosti online

19. 05. 2023. u 09:06

NIJE se Novak Đoković proslavio u Rimu, kao ni u Monte Karlu i Banjaluci. Šljaka definitivno ne prija Srbinu pred start Rolan Garosa, turnira koji mu je definitivno prioritet na ovoj podlozi.

ПРЕОКРЕТ! Новак Ђоковић неочекивано променио план пред Ролан Гарос

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je već uveliko krenuo sa pripremama za grend slem u Parizu, koje će biti izmenjene u odnosu na prvobitni plan.

Naime, Đoković će neposredno pred start turnira biti deo jedne humanitarne fudbalske utakmice koja će se odigrati u Monte Karlu.

Meč između svetskih zvezda Monaka okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvezda i biće održan u utorak, 23. maja, na stadionu Luj II. Meč će biti u dobrotvorne svrhe i uvertira za trku Formule 1, Veliku nagradu Monaka, koja je na programu od 25. do 28. maja.

Novak će igrati za tim "Za decu Monte Karla" i u njemu će još biti svetska šampionka u džet-skiju Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl i drugi.

Nasuprot njih će biti tim " All Star Drivers" koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja...

- Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemo da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci - rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Srpski as će ovaj fudbalski meč igrati samo nekoliko dana pre prvog kola Rolan Garosa, koji počinje 28. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna