"NE LJUTI SE, ČOVEČE": Šta to Đoković radi u Rimu?

Novosti online

16. 05. 2023. u 08:23

NOVAK Đoković je jedinstvena ličnost u svetu tenisa po svakom parametru.

НЕ ЉУТИ СЕ, ЧОВЕЧЕ: Шта то Ђоковић ради у Риму?

Foto: Printskrin

Nikada nije bio kao Rafael Nadal ili Rodžer Federer, sa kojima se nikada nije ni družio, što je priznao Italijanima u najnovijem intervjuu. 

Srbin je uvek imao poseban odnos i sa navijačima i stručnim štabom, pa nisu česte situacije da se Nole dere nekada na Marjana Vajdu, a sada Gorana Ivaniševića i da samo posle nekoliko sati osvane neka njihova ludorija.

Od fudbala, preko odbojke, do raznih drugih društvenih igara, uglavnom uvek je zanimljivo u Đokovićevom timu. Ovog puta u Rimu se pripremaju na neobičan način, igraju "Ne ljuti se, čoveče".

Đoković, Ivanišević, Paniki i Erera su se takmičili između sebe u ovoj popularnoj igrici, a Novak je bio posebno takmičarski nastrojen, pa je imao i jednu burnu reakciju, kada mu kockice nisu dale ono što je želeo.

Novakove navijače svakako može samo da raduje dobra atmosfera koja vlada u njegovom taboru, kao i osmeh koji mu je prisutan na licu.

Podsećanja radi, trebalo bi da Novak danas izađe na teren oko 11 časova protiv Kamerona Norija u osmini finala mastersa u Rimu, ako mu vremenski uslovi to dozvole.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)