SKANDAL: Novak Đoković pokraden u Rimu!

Novosti online

14. 05. 2023. u 16:39

NOVAK Đoković i Grigor Dimitrov sastali su se u meču 3. kola ATP turnira u Rimu, a u drugoj polovini drugog seta Novak Đoković je doživeo veliku nepravdu.

СКАНДАЛ: Новак Ђоковић покраден у Риму!

Foto: TennisTV

Nakon što je Dimitrov, koji je imao brejk zaostatka, poveo sa 0:15, Đoković ga je doveo u naizgled bezizlaznu situaciju poslavši dijagonalu, a Bugarin je onda u punom trku, maltene padajući, izveo forhend paralelu i pogodio sam ugao terena.

Osokolio se tada, osvojio i naredni poen, došavši do 0:40. Već prvu od tri brejk šanse Dimitrov je iskoristio, jer je Đoković poslao lopticu u mrežu, ali Nole je vrlo burno reagovao potom, smatrajući da nije dosuđen očigledan aut prilikom pada loptice nakon udarca Bugarina.

I, iako nije reagovao dovoljno brzo da bi se utvrdilo da je napravljena greška, TV snimak je pokazao da je i te kako Nole bio u pravu. Uostalom, pogledajte i sami gde je loptica pala, a da to nisu "oglasili" ni linijski, ni glavni sudija, Karlos Bernandeš:

Iako je loptica bila nekoliko centimetara van terena, dosuđeno je da je Dimitrov "pogodio" igralište / Foto: TennisTV

Uzbudljiv duel Novak Đoković - Grigor Dimitrov, tokom kog je Nole morao da se nosi i sa jednim provokatorom, završen je u korist srpskog tenisera, a na portalu "Novosti" možete da pogledate šta se to sve zanimljivo dešavalo u tom meču.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!