NA KOM MESTU JE ĐOKOVIĆ? Legendarni trener o favoritima na Rolan Garosu (VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2023. u 07:06

LEGENDARNI teniski trener Patrik Muratoglu govorio je o Rolan Garosu i otkrio ko je za njega najveći favorit da podigne trofej u Parizu,

НА КОМ МЕСТУ ЈЕ ЂОКОВИЋ? Легендарни тренер о фаворитима на Ролан Гаросу (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Francuski stručnjak je na Instagramu poručio da je Rafael Nadal prvi favorit. To i ne treba da čudi, ako se zna da je Španac čak 14 puta osvajao pehar u Bulonjskoj šumi.

- Niko na šljaci nije uradio ono što je on, posebno ne na Rolan Garosu. To je tako dugo njegov omiljeni turnir. Kolo za kolom, meč za mečom, on polako gradi svoj tenis i podiže fizičku snagu - rekao je Muratoglu.

Naglasio je da će "bika sa Majorke" mnogo lakše biti pobediti u prvoj, nego u drugoj nedelji.

- Kada uđe u tu drugu nedelju turnira, niko nije nepobediv, jer takvog nema, ali Nadal je blizu toga. Čak i pored toga što nije igrao turnire koji prethode Rolan Garosu, i dalje verujem da moraju da ga smatraju jednim od favorita. Dakle, favorit je Rafa, onda je drugi za njim Novak Đoković, a treći je Karlos Alkaraz - zaključio je trener danskog tenisera Holgera Runea.

 

Podsetimo, Rolan Garos se igra od 28. maja do 11. juna, a upravo Nadal brani titulu osvojenu prošle godine pobedom u finalu nad Kasperom Rudom.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)