NADALOVI NAVIJAČI OČAJNI: Stric Toni otkrio, Rolan Garos u magli, ali i nastavak karijere

Novosti online

19. 04. 2023. u 09:23

DA li će Rafael Nadal stopama Rodžera Federera? Ređaju se otkazi, povrede su uzele maha i pitanje je hoćemo li uopšte više ikada gledati "kralja šljake".

НАДАЛОВИ НАВИЈАЧИ ОЧАЈНИ: Стриц Тони открио, Ролан Гарос у магли, али и наставак каријере

EPA/CAROLINE BLUMBERG

Bik sa Majorke je poslednji meč odigrao 18. januara, kada je u drugom kolu Australijan opena poražen od Makenzija Makdonalda 6:4, 6:4, 7:5.

- Razgovarao sam sa Rafom u subotu i vratiće se jedino ako je 100 posto u dobrom stanju. Igrao je Australijan open, a da se nije osećao najbolje. Sad želi da se oseća vrlo dobro. Zasad moramo da čekamo. Ali njegov mentalni sklop i dalje je da pokuša da osvoji još jednom - izjavio je Toni Nadal, stric i nekadašnji Rafin trener.

Nadal još nije otkazao učešće na mastersu u Madridu (26. april – 7. maj), ali jasno je da su šanse da zaigra minimalne. Glavni Rafin cilj je da igra na Rolan Garosu.

- Rekao sam mnogo puta ovo o Rafi – čak i kad ne dođe u najboljem stanju, sve se menja kada kroči na Filip Šatrije. Potrebno mu je samo nekoliko ne tako jakih mečeva da se zaleti. Znam da su veoma opasni Zverev, Alkaraz, Đoković, Rune, Rubljov, ali znam i da Rafa može da osvoji - zaključio je Toni Nadal.

Podsećanja radi, Rolan Garos je na programu od 28. maja do 11. juna, a Rafa bi trebao da brani titulu od prošle godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!